Bon paper dels regatistes del Club en el primer tram del Campionat de Catalunya d’Optimist

Aquest cap de setmana ha arrancat, al Club Nàutic L’Escala,  el Campionat de Catalunya d’Optimist 2018 Trofeu Mar d’Empúries. El Campionat, emmarcat en la celebració dels 50 anys del Club Nàutic l’Escala, hi participen 140 regatistes del grup Optimist 1 i 2 procedents de tota Catalunya. Les proves, s’han iniciat aquest cap de setmana i finalitzaran el que ve.

Les dues categories, que han competit per separat, en format flota i que s’han enfrontat a proves d’uns 45 minuts, han disputat ja la primera part de la competició i queden pendent de realitzar sis proves, el proper cap de setmana.

Pel que fa al Club Nàutic Cambrils  hi ha participat una nodrida representació amb un total de 12 regatistes acompanyats dels tècnics Hugo Torres i Leandre García, amb sis proves celebrades al Grup 1 i cinc proves del Grup 2. Destaquen Joan Fargas al Grup 1 que sortirà el proper cap de setmana a defensar posicions de podi de a la categoria C i el domini de l’equip Cambrilenc amb Grup 2 amb Natalia Garcia, Zsombor Denes i Santi Alberto (en aquest ordre) al capdavant de la classificació general provisional.

També volem mencionar la segona posició del regatista cambrilenc, David Terol, en el Trofeu Primavera N2 2018 Finn en el Campionat Catalunya Special Olympic, trofeu Primavera C.V Blanes.

Facebook Comments

Deixa un comentari