El Club Nàutic Cambrils participa al Boot Düseldorf

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

El Club Nàutic Cambrils està present aquests dies al Boot Düsseldorf, a Alemanya, el Saló Nàutic més gran d’Europa. Una oportunitat molt valuosa tenint en compte que es tracta de la plataforma nàutica en la qual tota la indústria del sector es reuneix al gener de cada any. El Club ho fa sota el paraigües de l’ACPET, unit a la resta de Clubs de la Costa Daurada.

Per Cambrils i pel Nostre Club és una excel·lent forma de promocionar la nostra oferta nàutica, ja sigui esportiva, professional o d’esbarjo. I és que el visitant del Boot Düsseldorf busca els millors serveis i productes en un mercat molt competitiu.

L’estand de Catalunya, on es troba Cambrils, està situat al pavelló 13. Una representació del Club Nàutic Cambrils ha estat present a la Fira durant tots aquests dies en equips diferents. L’últim en viatjar-hi ho farà aquest cap de setmana, fins diumenge a les 18.00h que el saló tancarà les seves portes.

El Saló Nàutic és una excel·lent manera de conèixer quins són els productes del futur de la nàutica. Durant l’estada a la Fira, l’equip comercial del Club ha treballat també per establir contactes amb possibles empreses interessades en participar a la Fira Marítima de la Costa Daurada on poder ofertar els seus productes.

A l’espera de les dades de participació definitius un cop finalitzi la Fira es calcula que hi passaran més de 130 mil persones.

Facebook Comments

Deixa un comentari