El CNCB acull un cicle d’exposicions de l’Agència Catalana de Residus sobre sostenibilitat

La sostenibilitat és, sense cap mena de dubte, un dels reptes de futur de la societat actual. Milers de plàstics de tota mena omplen mars i muntanyes de residus. Davant d’aquesta situació que destrueix el planeta, el CNCB no es pot quedar immòbil i ha de seguir fent tot el que està al seu abast per contribuir a crear un món més sostenible, amb menys residus i amb contínues propostes de reutilització de deixalles. De fet, els valors de la sostenibilitat formen part de l’ADN del Club, les obres de remodelació i les accions iniciades en el marc de la 12a edició de la Fira Marítima Costa Daurada en són un bon exemple.

 

Per tots aquests motius, el CNCB acollirà un cicle d’exposicions relacionades amb el reciclatge i la sostenibilitat al llarg d’aquest estiu. La primera d’elles arribarà al mes de juny, es titula “Compost” i estarà exposada just davant de l’edifici de Capitania del CNCB. A l’agost acollirem “Marviva”, projecte que es porta a terme a diferents punts de Catalunya on els pescadors recullen i seleccionen totes les deixalles que es troben durant les hores de pesca.

 

L’objectiu no és altre que conscienciar i compartir la necessitat col·lectiva de ser respectuosos amb el medi ambient i les deixalles que produïm en el nostre dia a dia.

Facebook Comments

Deixa un comentari