El CNCB celebrarà la seva assemblea extraordinària de forma Online

La decisió de compra de la grua del varador serà el punt més destacat de l’ordre del dia la propera Assemblea Extraordinària del Club Nàutic Cambrils. Aquesta, per primera vegada en la seva història i empesos per la situació actual, es celebrarà de manera telemàtica. Serà el dissabte 6 de juny a les 11 del matí.

Els socis hauran de connectar-se a través d’un enllaç que se’ls hi facilitarà per tal de poder seguir les explicacions del seu president, Ramon Vallverdú, així com de la resta de membres de la Junta Directiva. Amb un innovador sistema de vots, els socis connectats podran exercir el seu dret a vot.

El Club Nàutic Cambrils, arran de les seves obres de millora i constant evolució per ser un dels clubs puntals de Catalunya, ha d’efectuar un canvi de travel i com més aviat es pugui portar a terme el tràmit, abans es podran beneficiar els socis, empreses i els diferents usuaris.

D’altra banda, l’Assemblea tindrà un altre punt del dia, la ratificació de reestructuració i noves incorporacions de la Junta Directiva.

Facebook Comments

Deixa un comentari