Excel•lent participació de l’equip de regates a la Winter Challenge Week

Aquest cap de setmana passat ha culminat la Winter Challenge al Club Nàutic Salou després d’haver-se iniciat durant el pont de la Constitució al Club Nàutic Cambrils amb la setmana d’entrenaments. Així doncs aquest cap de setmana s’ha disputat,al Club Nàutic Salou, la regata de la Winter Challenge en la que hi ha participat regatistes d’arreu de Catalunya.

Pel que fa al nostre equip de regates hem de destacar, un cap de setmana més, els bons resultats aconseguits en totes les classes en les que hem participat, Optimist G1, G2 i G3 i Làser 4.7.

Pel que fa a la classe Optimist, la categoria G3, podi exclusiu del Club amb Alejandro Ferrero en tercer lloc, Joan Domingo segons posició i Iker Múgica com a primer classificat.

En la categoria G2 també presència cambrilenca al podi amb Mar Fernández en primera posició i Oriol Ramon en tercer lloc. Finalment en la categoria G1, Zsombor Denes, en segona posició i Joan Fargas en tercer lloc.

Pel que fa a la classe Làser 4.7 va coronar el pòdium Nil Subirats i la tercera posició va ser per Lluis Fargas. Des del Club volem felicitar a tots els participants i especialment al regatista del Club Nàutic Salou Adam Benedicto que es va proclamar Campió Absolut de la regata.