L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils es classifica pel Campionat del Món de Laser 4.7 de Polònia

El Real Club Náutico de La Coruña ha acollit aquest cap de setmana la celebració de la Copa España de Láser 4.7 en la que hi han participat un total de 137 regatistes d’11 comunitats autònomes. Del Club Nàutic Cambrils hi han participat un total de quatre regatistes que s’han situat a partir de la novena posició del pòdium amb Sergi Sevil (9è) encapçalant l’expedició cambrilenca, Ricard Castellví (11ª), Nil Subirats (20ª) i Lluis Fargas (26ª). Els bons resultats aconseguits per l’equip de regates del Club ha permès que l’equip es classifiqués per participar en el Campionat del Món de Laser 4.7 que es celebrarà el proper mes de juliol a Polònia.

Els guanyadors de l’esdeveniment han estat Javier Vilariño Sánchez, del Club Arenal, de Palma de Mallorca y Isabel Hernández, del Náutico de Gran Canaria, en la categoria Sub-18. En la categoria dels més joves, la categoria sub 16, els vencedors han estat Jordi Lladó, del Náutico de Palma, la guanyadora en la categoria femenina ha estat María Martínez, del club de Santiago de la Ribera.

El director esportiu del Club Nàutic Cambrils, Pep Subirats, destaca la importància del bon paper de l’equip en aquesta regata. Les condicions meteorològiques han estat difícils i dures i tot i així es van poder realitzar 7 de les 9 proves previstes.

Facebook Comments

Deixa un comentari