El Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team participa a la 38a edició de Copa del Rey a Palma a finals de juliol

L’equip Món de l’Ona II Youth Sailing Team del CNCB prendrà part en la 38a edició de la Copa del Rey que se celebra en aigües de la Badia de Palma de Mallorca del 27 de juliol al 3 d’agost. Vuit tripulants del Club, Món Cañellas, Alberto Guillen, Leandre Garcia, Marcelo Cairo, Miriam Oliva, Cristina Garcia, Arnau Guillemat i Alvaro García, formen aquesta expedició que representa tot un repte en la seva carrera esportiva.

El Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team participarà amb l’embarcació Món de l’Ona II a la classe ORC3.

En aquesta edició, més de 130 vaixells inscrits de 25 països diferents en prendran part. Entre les principals novetats, enguany hi haurà una classe íntegrament femenina i un nou sistema de classificació.

“Sense cap mena de dubte és l’experiència esportiva més important que ara mateix podem viure. Estem segur que tots els integrants podem aportar i créixer tant a nivell individual com quan treballem en equip” asseguren. Així mateix, manifesten carregats d’il·lusió que indiferentment del resultat, el més important és aprendre a gestionar tot l’equip, conviure durant els dies de la competició i entendre les necessitats pròpies de la regata i tota l’experiència que engloba Mallorca i participar a la Copa del Rey.

Amb tot i per tal de conèixer els detalls de la nova aventura de l’equip del CNCB, el dissabte 20 de juliol es farà un sopar-presentació al Barlovento (20h) amb la finalitat d’explicar el projecte així com tots els detalls de la regata i mostrar tot l’escalf i suport del Club als seus integrants.
Nou equipament de l’equip de regates per la temporada vinent

La Copa del Rey a Palma de Mallorca serà l’oportunitat per conèixer el nou equipament que lluirà l’equip de regates del Club durant la temporada vinent. L’equip del CNCB vol agrair públicament a totes les empreses que han mostrat el seu suport i s’han compromès amb el nou equipament dels regatistes del CNCB.
Per tal de poder assistir al sopar de presentació del Món de l’Ona II Youth Saling Team, no dubteu en reservar taula i conèixer tots els secrets d’aquesta gran aventura pel Club Nàutic Cambrils. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb Administració del CNCB o bé, feu la reserva directament al correu premsa@clubnauticcambrils.com. El preu del sopar és de 25€.

Facebook Comments

Deixa un comentari