El regatista del Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellví, guanyador del Trofeu Emili Lledó

L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils ha participat aquest cap de setmana a la regata Trofeu Emili Lledó organitzada pel Club Nàutic Arenys de Mar. A la competició hi van participar 8 regatistes del Club de la categoria de Làser 4.7. El guanyador de la regata ha estat Ricard Castellví. Han completat el pòdium , Sergi Sevil, també del Club Nàutic Cambrils i Àlex Vilaplana del Club Nàutic El Masnou.

Més enllà del pòdium la participació cambrilenca ha estat molt destacada ja que els regatistes del Club Lluis Fargas, ha aconseguit la quarta posició i Nil Subirats la cinquena.

Les condicions meteorològiques han estat protagonistes durant el cap de setmana. Tant ha estat així que la regata es va haver de suspendre ahir diumenge per falta de vent. Condicions meteorològiques totalment diferents durant dissabte amb ràfegues de 22 nusos de vent de gregal.
El proper cap de setmana l’equip de regates participarà en el Campionat de Catalunya d’Optimist de Grup 1 i Grup 2 que es celebrarà a l’Escala durant dos caps de setmana el 14 i 15 d’abril i el del 21 i 22 d’abril.

Facebook Comments

Deixa un comentari