Tercera posició per el Món de l’Ona II del Club Nàutic Cambrils en la celebració de la regata Rei en Jaume

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Gymir de Manel Codina (RCN Barcelona) va ser el més ràpid en completar les 120 milles de distància i creuar la línia de meta, situada en l’illot de Pantaleu, després de 18 hores i 35 minuts de navegació. D’aquesta manera el Gymir guanya en temps real i en la classificació general en la 32a edició de la regata d’Altura Rei en Jaume, que unia Salou amb Santa Ponça (Mallorca) i que estava organitzada pel CN Salou i el CN Santa Ponça.

El Món de l’ona II de Ramón Cañellas (Club Nàutic Cambrils) va aconseguir la tercera plaça.

Pel que fa a la classificació de la categoria de tripulació reduïda, el triomf va ser el Group III de Diego de les Heras (CM Torredembarra).