El Club Nàutic Cambrils encara la nova temporada de forma molt positiva

El CNCB tanca l’estiu 2024 de manera satisfactòria. Els tres mesos de temporada alta s’han viscut amb intensitat i d’ells se’n fa un balanç favorable.

I és que hi ha hagut un gran volum de trànsit d’embarcacions que han triat el nostre Club per passar les seves vacances o fer breus estades, majoritàriament espanyols, però també molts francesos i alemanys, a més de belgues, suïssos o anglesos.  Hem rebut com sempre a aquells socis que ens visiten sobretot a l’estiu. A més, el CNCB ha continuat sumant embarcacions de trànsit fixe, és a dir, que s’hi queden tot l’any.

Destaquen també els esdeveniments socials que s’han celebrat, com els tastos de vins o els sopars socials. 

Pel que fa al Casal de Mar, cursos de vela, estades nàutiques o cursos de creuer, han estat centenars d’alumnes els que els han aprofitat, omplint els dies de l’estiu al CNCB. I és qie ens encanta incentivar la navegació.

De la mateixa manera, l’Acadèmia Nàutica ha tingut un gran nombre d’alumnes i el bon temps ha fet i fa que segueixin els interessats en les diverses titulacions nàutiques que oferim.

Quant al que queda de calendari 2024, ens esperen encara cites tan emblemàtiques com el concurs de pesca Interclubs, que arriba a la seva 12a edició, o la 47a edició de la regata de creuers Los Roques, el concurs de pesca del calamar i el Winter Camp per a Ilca, a més de la Nit de la Vela. De caire social s’organitzarà una visita i dinar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per als socis.

De la mateixa manera, els equips de regates seguiran amb els seus entrenaments habituals i competicions.

Seguirà el programa d’escolars, pel qual passen durant el curs més de 3000 alumnes d’escoles de tot Catalunya i també d’altres parts de l’estat, així com estrangers. A més també es duu a terme la formació de tècnics esportius.

El treball diari del seu equip, amb el manteniment de les instal·lacions, cura, pulcritud i responsabilitat en el servei, fan que els resultats siguin els millors i fan que molts navegants es vegin atrets no només pels atractius del territori si no per un Club Nàutic Cambrils que respon a qualitat i bon fer.