Alicia Fras i María González del CNCB, noves campiones d’Espanya 29er

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El CN Garraf va tancar dimarts passat, 27 març, el Nacional de la classe i ho va fer amb 4 jornades marcades per les condicions meteorològiques en la qual només es van poder completar un total de 5 proves de les 14 previstes en el programa.

El podi de la general absoluta es va completar amb els canaris Yoel Hernández i Julio Alonso (RCN Gran Canària) i els catalans Arnau i Albert Gelpí (CN el Balís)

Alicia Fras i María González (CN Cambrils) i Yoel Hernández i Julio Alonso (RCN Gran Canària) s’han fet amb el títol de campions d’Espanya de 29er, després de tancar-al Club Nàutic Garraf la cita nacional de la classe en la qual va reunir des del passat divendres 23 de març a 12 tripulacions procedents de Catalunya, Cantàbria, Gran Canària, Comunitat Valenciana i Balears.
Les fèmines de Cambrils van saber mantenir una bona regularitat sota unes condicions de vent molt difícils. Els seus números així corroboren la bona feina de les dues en el nacional amb quatre segons llocs i un vuitè. Un parcial que s’anaven a treure després d’aplicar un descart, sumant així un total de 8 punts.

Per darrere van concloure dues de les tripulacions favorites, amb un marge mínim pel que fa a la primera plaça. El segon lloc del podi va ser per a la tripulació del RCN Gran Canària formada per Yoel Hernández i Julio Alonso que van acabar amb 9 punts i 2 triomfs parcials com el més rellevant en el seu marcador en aquestes 5 proves. Aquests números li van permetre fer-se amb el ceptre nacional en categoria masculina. El podi absolut es Tanco amb els germans Arnau i Albert Gelpí (CN El Balís) que van acabar en el tercer lloc del podi amb 10 punts, destacant en el seu caseller 1 triomf parcial i tres tercers (UFD en la segona prova).

El top ten es quedava amb els valencians ‘Quicorras’ Urios i Filippo Beneti (RCN València) en la quarta plaça amb 13 punts (destaquen els seus 2 triomfs parcials); Paula i Elena Barri (RCN Gran Canària), cinquenes amb 15 punts; Alba Salmó i Claudia Fuster (RCM de Santander) sumen 23; Ismael Cabezudo i Noah De Prest (CN Boya 14) amb 28; Marc Barber i Laura García (CN Santa Eulàlia) amb 29 punts, els mateixos que han obtingut els seus companys de club Christian García i Patrick Joan, mentre que Susana Hurtado i Carlota García tanquen els 10 millors de la general amb 35 punts.

Facebook Comments

Deixa un comentari