Cap de setmana amb ambient de tardor

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

S’espera un cap de setmana força tranquil a nivell meteorològic. Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia per bandes de núvols alts i prims que circularan d’oest a est. A partir de llavors la nuvolositat s’anirà fent més compacta i al final del dia el cel quedarà, en general, entre mig i molt ennuvolat. La temperatura es situarà entre els 10 i els 14 graus. Dissabte començarà amb el termòmetres més baixos que els últims dies però al llarg de la jornada les temperatures s’aniran recuperant.

Pel que fa a l’estat de la mar dissabte durant el matí hi haurà maror amb vents de mestral forts que podrien arribar abans del migdia als 50 km/h. A la tarda la força del vent disminuirà i l’estat de la mar serà maror.

Pel que fa a diumenge el cel romandrà fins a mig matí ennuvolat, a partir de llavors la nuvolositat anirà minvant progressivament . La temperatura, tant la màxima com la mínima, seran lleugerament més altes que les de dissabte, situant-se entre els 13 i els 15 graus.

Fins a migdia bufarà el vent de component oest entre fluix i moderat . A la tarda bufarà de component sud al litoral. Pel que fa a l’estat de la mar serà marejol durant tota la jornada.

Facebook Comments

Deixa un comentari