El Club Nàutic Cambrils obre un concurs per a la gestió del Restaurant i el Bar Barlovento

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils amb la voluntat de donar un pas més enllà en els serveis de Restauració del Club traurà a concurs el proper mes de gener la gestió de les dues unitats de restauració de la nostra entitat: el Restaurant del Club Nàutic Cambrils i el Bar Barlovento.

Actualment estem immersos en un procés de renovació de les nostres instal·lacions que un cop finalitzat, dotarà al Club i a Cambrils d’uns millors serveis i espais per als socis i per a tots aquells que ens visitin, enguany que iniciem una nova concessió.

Estem en una etapa molt engrescadora, amb un futur per endavant ple de reptes i projectes il·lusionants, i per aquest motiu volem que tots els nostres serveis, siguin d’una gran excel·lència i qualitat.

Tenim la sort d’estar en un país on la gastronomia i la seva oferta son un referent i per aquest motiu volem que la restauració del nostre Club estigui també a l’alçada amb una oferta gastronòmica vinculada a la cuina tradicional marinera, fidel als seus orígens però oberta a les noves tendències culinàries.

Des del Club hem fet arribar a una gran selecció d’associacions de restauradors i hosteleria del territori un escrit informant-los del concurs i animant-los a participar-hi.

Facebook Comments

Deixa un comentari