El Club participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Un any més el Club Nàutic Cambrils col•labora amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments, que enguany compleix deu anys, amb la finalitat de donar resposta a la precarietat alimentària de les persones més necessitades. Tal i com hem fet en els últims tres anys el Club habilitarà a partir del dia 23 de novembre i fins el 10 de desembre caixes al vestíbul de les oficines del Club, per tal que, qui ho vulgui pugui dispositar-hi aliments. Els aliments com l’oli, la llet o les conserves (peix i verdures) són els aliments més necessaris.

Per aquelles persones que no es puguin desplaçar fins a cap dels punts de recollida d’aliments que es repartiran per tot Catalunya, enguany i en motiu d’aquesta desena edició es posa en marxa el Gran recapte online www.granrecapteonline.com, una web que facilita les donacions de tots els aliments bàsics per valor de 5€, 10€ o 25€. Al Gran Recapte online s’hi han sumat plataformes com Bon Preu-Esclat, Caprabo, Casa Vimet, Condis, Dia i Ulabox, en les quals els clients podran fer donacions a l’hora de fer la compra online.

Us animem a tots a participar en aquesta iniciativa solidaria que contribueix a lluitar contra la pobresa alimentària. Actualment els aliments distribuïts pel Banc dels Aliments es destinen cada any a 199.852 persones.

Facebook Comments

Deixa un comentari