El Club, present al Congrés de la Vela

Premsa Club Nàutic

, ¡

El CNCB ha participat aquesta setmana al Congrés de la Vela 2018 organitzat per la Federació Catalana de Vela i que s’ha celebrat al Barcelona Sailing Center els dies 1 i 2 de febrer.

Durant les dues sessions es realitzaran un total de 25 ponències, pensades per tots els col·lectius de la vela. S’han tractat temes de caire pedagògic, tècnic, de gestió, de comunicació, legislatiu, entre d’altres i el Club ha estat representat en totes les xerrades. L’objectiu, crear un espai de col·loqui on tothom que està dintre del món de la vela pugui aportar la seva experiència i visió.

També han estat presents al Congrés fabricants i distribuïdors nàutics vinculats a les diferents disciplines de la vela que han presentat les seves novetats.

En el marc de la celebració del Congrés aquesta nit es celebrarà la Festa de la Vela per nomenar al millor esportista català del 2017. Per al Club Nàutic de Cambrils és tot un honor poder comptar amb dos regatistes entre els seleccionats, Marcelo Cairo i Marta Munté.

Per altra banda destacar que durant el sopar també es repartiran altres premis on també hi prenen part altres membres del Club. Així doncs per mèrits esportius estan guardonats els següents membres del Club: Jordi Xammar, Leandre Garcia, Marcelo Cairo, Mondelona II, Tumbau, Lo diablo, Carla i Marta Munte, Zsombor Denes i els equips de Làser 4,7 (Sergi Sevil, Ricard  Castellví,  Míriam Oliva i Bea Muro), el Club Veles de Platí 2016-2017 i l’equip d’Optimist G2 (Joan Fargas, Zsombor Denes , Natalia Garcia, Miguel Garcia i Koldo Urrutia)

Facebook Comments

Deixa un comentari