El CNCB i Audi renoven l’actual acord de patrocini

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils i la marca Audi han signat aquest dimecres al migdia la renovació de l’acord de patrocini que la marca de vehicles té amb el CNCB.  Així, durant un any més, totes les embarcacions de vela i l’equip de regates del CNCB lluiran el logotip de la marca en la seva roba oficial. El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú; i el gerent d’Audi Vilamòbil, Albert Martínez, han signat aquest acord a l’Edifici de Capitania del Club Nàutic acompanyats per diferents membres de l’equip directiu. La duració de l’acord de patrocini és d’un any.

 

El president del Club, Ramon Vallverdú, ha assegurat que aquesta és una renovació desitjada i que està molt content de poder seguir de la mà d’Audi Tarracomòbil com a partner. De fet, Vallverdú ha dit que valors com l’excel·lència, l’evolució continua i el treball en equip són compartits per ambdues bandes. A més, el president ha afegit també que fruit de la bona sintonia entre ambdues parts, s’està estudiant com intensificar i fer créixer l’actual relació.

 

Amb la signatura d’aquest acord i l’avinentesa de les presentacions dels nous models de la marca Audi de cara a finals d’any, resta oberta la porta dur a terme diferents esdeveniments a les instal·lacions del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari