El Comandant Naval de Tarragona visita el Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El nou Comandant Naval de Tarragona, Lorenzo Machado, ha visitat aquest passat dimecres les instal·lacions del CNCB. Acompanyat del president i la gerent del Club, Ramon Vallverdú i Jordina Gallinat, han mantingut una reunió informal a la seu social del Club Nàutic Cambrils per conèixer de primera mà les instal·lacions i les obres que s’hi estan fent. Un cop acabada la reunió, han passejat pel port i han vist en detall les noves làmines d’aigua.
Lorenzo Machado ha obsequiat al Club amb el llibre Embajador y navegante Juan Sebastián Elcano. D’altra, el president Vallverdú ha regalat al Comandant Navarro amb un llibre que recull els 50 anys història del CNCB.
El comandant Machado ocupa el càrrec des del passat 15 de maig. Anteriorment, ha estat a la direcció General d’Infraestructures del Ministeri de Defensa (Madrid). Entre el seu full de servei realitzat ha estat destinat a l’Estado Mayor de la OTAN (Bruselas) a l’International Military Staff. A més, ha participat en les operacions de Pau per la ONU i la OTAN.
La Comandància Naval de Tarragona està integrada en la Força d’Acció Marítima de l’Armada (FAM), la missió principal és l’execució de l’Acció Marítima de l’Armada per garantir la protecció dels interessos marítims nacionals, tant en les àrees de sobirania, com en aquelles zones en què l’Estat tingui interès.
Entre les missions de la Comandància Naval destaquen també el coneixement de l’Entorn Marítim. Vigilància i Seguretat Marítima, col·laboracions amb el Servei d’Inspecció i Vigilància Pesquera, segons els acords en vigor; representació institucional de l’Armada; representació de l’Armada en els òrgans de govern i assistència d’aquelles autoritats portuàries que es designin així com formar part dels comitès consultius de Protecció de Ports.
La Comandància Naval treballa conjuntament també amb el subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté Borràs, i la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera.

Facebook Comments

Deixa un comentari