Set dels alumnes de Cambrils del projecte Vela d’Igualtat, guanyadors del sorteig “Navega amb el SailOne”

El passat mes d’octubre va finalitzar la 1a Fase del projecte Vela d’Igualtat, en el que hi van participar 6 Clubs amb Escola de Creuer del litoral català, entre ells el Club Nàutic Cambrils,  CN l’Escala, el GEN Roses, el CV Blanes, el CV Badalona i el CN Vilanova.

El projecte, que va arrencar el passat mes de setembre, té com a objectiu demostrar que la vela està a l’abast de tots dos gèneres i volia animar a més dones a formar part del món nàutic. En total, en la 1a Fase hi van participar 72 alumnes. Les tripulacions formades per un 50% d’homes i un 50% dones es van formar en la modalitat de Creuer de Nivell avançat, assumint les mateixes feines de manera rotativa.

I ara, s’inicia la 2ª fase del projecte “Navega amb el SailOne”. Entre els participants que van formar part del projecte Vela d’Igualtat  es va sortejar el passat 1 de novembre, una experiència única a bord del SailOne IMOCA Open 60 i entre els afortunats hi ha 7 dels participants de Cambrils.

Els participants formaran part d’una tripulació mixta que gaudirà d’una travessa de 24 hores. En total hi participaran 40 navegants, dividits en grups de 10 persones, i es celebrarà en dos caps de setmana. Un dels guanyadors del sorteig ha estat un dels alumnes de Cambrils que podrà gaudir de l’experiència els dies 16,17 i 18 de novembre fent el trajecte Cambrils – Barcelona.

Aquest és un projecte conjunt de la Federació Catalana de Vela, el SailOne Mundus i la Fundació Catalana de l’Esport i forma part del programa de Vela Social “Vela d’Igualtat” de la Federació.

Facebook Comments

Deixa un comentari