Demà s’inicia la nova concessió del Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Demà dissabte 28 de juliol s’inicia la nova concessió que permetrà al Club Nàutic Cambrils, gestionar la dàrsena Esportiva durant els propers 25 anys

El nou contracte va lligat a un projecte de modernització de les instal•lacions que durà a terme el Club Nàutic, amb una inversió entorn els 7,8 milions d’euros i tres anys d’execució per fer les actuacions, aturant les obres a l’estiu.

El contracte s’emmarca en els processos de renovació de les dàrsenes esportives gestionades pel sector privat que han finalitzat la seva concessió, com ara la de Cambrils. L’objectiu és millorar les instal•lacions amb visió de futur perquè aportin dinamització al sector nàutic, siguin més sostenibles i ajudin a dinamitzar econòmicament els ports catalans.

Des del Club s’encara aquesta nova etapa amb molta il•lusió. La Junta Directiva te la voluntat de continuar fent gran el Club i oferir als gairebé 500 socis que ens acompanyen un Club més proper, més participatiu, on l’opinió del soci sigui un pilar primordial. Volem engrescar als nostres socis a fer-se seu el Club i omplir d’experiències els propers 25 anys.

Projecte de remodelació

L’inici de la nova concessió coincideix amb l’inici de la posada en marxa del projecte de remodelació del Club. El projecte s’ha elaborat de l’anàlisi de les necessitats de la nàutica en els propers 25 anys i les necessitats dels socis. Per aquest motiu es reordenarà la dàrsena Esportiva, s’optimitzarà la làmina d’aigua i reubicaran els amarradors. Això fomentarà la mobilitat d’embarcacions, impulsarà els xàrters nàutics i atendre major nombre de vaixells de transeünts.

Les obres es dividiran en tres fases. La primera d’elles serà la del passeig que va des de l’alçada de l’entrada del Club Nàutic fins les escales d’accés a la platja. Aquesta fase suposarà una millora en la mobilitat dels vianants i en l’accés a la zona reservada per a les naus de nova construcció per les empreses nàutiques.
La segona fase inclou obra civil, làmina d’aigua i varador. Aquesta fase suposarà la remodelació total dels pantalans optimitzat la làmina d’aigua. Això suposarà un total de 23 amarres noves. El projecte contempla també ampliar l’àrea tècnica del varador. Les obres de les dues fases es faran en un total de deu mesos.

La tercera fase, encara pendent de licitació, és la que es centrarà en les edificacions i millora de serveis. Es construirà el nou edifici social, un nou edifici per a l’Escola de Vela i un per l’Acadèmia Nàutica. Per últim també es farà un nou edifici de capitania on s’hi ubicaran els espais destinats a administració i oficines del Club, el bar Barlovento, una piscina per als socis i una àrea destinada als usuaris, que inclourà per exemple, el restaurant. La tercera fase contempla també la construcció i renovació de la zona de vestuaris i dutxes o del servei de bugaderia.

Facebook Comments

Deixa un comentari