Entrades gratuïtes al Saló Nàutic de Barcelona

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Com ja es va fer l’any passat, l’organització del Saló Nàutic de Barcelona ens ha fet arribar un codi gratuït que permet obtenir un nombre il·limitat d’invitacions.

Els interessats poden entrar a la pàgina web del saló abans de 20 de setembre de 2018 i introduir el codi 512DAB1C
Aquest codi és vàlid per a tots els dies del Saló per aconseguir tant un passi de visitant professional com de públic general: un cop fet el registre, la persona haurà de bescanviar la seva entrada impresa a les taquilles del saló i presentar el DNI i, si es vol un passi de visitant professional, cal presentar un document que l’acrediti com a professional; en tots dos casos, es dona una polsera identificativa. Si fan servir el codi per registrar-se a partir del 21 de setembre, han de fer el mateix procediment però només tindran un 50% de descompte.

Els passos que cal seguir per aconseguir les entrades gratuïtes són els següents:

1. Anar a aquest enllaç: http://www.salonnautico.com/venta-de-entradas i clicar a COMPRAR ENTRADA en l’opció Públic general o Públic professional.
2. En la nova pàgina que s’obre, cal posar el codi i clicar la pastilla APLICAR CODI
3. Llavors cal seleccionar el tipus d’entrada que es vol, indicar que s’aplica el codi, i quantes entrades es volen. Recordeu que només la primera entrada és gratuïta. Si se’n volen demanar més, o bé es continua i es paguen, o bé es fa tot el procés per a cada entrada, tenint en compte que es demanen dades personals i, per tant, cada entrada ha de ser per a una persona diferent.

Facebook Comments

Deixa un comentari