Èxit de participació a la Nit de la Vela!

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Aquest dissabte passat es va celebrar una nova edició de la Nit de la Vela, una acte que té com a objectiu homenatjar als membres del nostre equip de regates i fer un balanç a la temporada esportiva abans que acabi l’any.

L’acte va ser un gran èxit de participació de tota la família de l’equip de regates! El sopar va comptar amb la presència d’un centenar de persones, entre pares i regatistes.

Com cada any la trobada es va celebrar al restaurant del Club Nàutic Cambrils i un cop finalitzat el sopar, el president del Club, Ramon Vallverdú, va fer un balanç de la temporada de l’equip de regates, que ha estat un any més un èxit a tots els nivells, amb grans reptes aconseguits i consolidant el Club com un dels més competitius del panorama nàutic català.

Durant el discurs es va posar especial èmfasi en donar la benvinguda als regatistes de l’equip G3 d’Optimist, els més petits del Club i també es va fer menció especial als èxits aconseguits aquesta temporada per l’Alicia Fras i la Maria González en la categoria 29er i en Marcelo Cairo en la categoria de Làser Radial. En clau festiva es va dur a terme un sorteig de regals gentilesa de Tarracomòbil, Cabos Regatta, Port Aventura i Essentia Costa Daurada Sport Resort & Homes. L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia dels equips de regates davant les instal•lacions del Club.
Destacar també que l’acte va comptar amb la presència de Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela.

Podeu consultar la galeria fotogràfica del sopar al nostre Flickr https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums

Facebook Comments

Deixa un comentari