Exposició sobre l’evolució de les obres

El passat mes d’octubre es van iniciar les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils. Des d’aleshores ja han passat més de tres mesos. El nou passeig, el varador i la dàrsena esportiva ja comencen a prendre forma i cada dia els canvis són més evidents.

Des de la primera setmana i de forma quinzenal hem anat informant als socis en quins punts es trobaven els treballs i s’han redactat comunicats d’obres per explicar en detall totes les actuacions que s’estan fent i les seves afectacions. I així es farà fins que finalitzin les obres.
Per fer-nos una idea més general de quin serà l’aspecte definitiu un cop realitzats els treballs i per veure com van evolucionant, hem preparat una exposició que te com objectiu explicar d’una manera més gràfica quin aspecte tindrà el Club un cop finalitzada aquesta primera fase de les obres.

Per aquest motiu els socis que ho desitgin a partir d’avui poden visitar l’exposició sobre l’evolució de les obres al Saló Social. La mostra consta de 8 planells de vàries de les zones d’actuació i de 18 fotografies, la majoria d’elles fetes amb Drone, de l’evolució del treballs.

Facebook Comments

Deixa un comentari