Les festes majors d’estiu intensifiquen l’activitat a Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Sant Joan dóna l’inici al Cambrils més festiu. Durant tot l’estiu es succeeixen actes que conviden a passar-ho bé, a gaudir del dia i de la nit, amb família i amics. Precisament aquest diumenge es celebrarà la nit més curta de l’any, complint els desitjos d’aquells que esperen durant mesos l’inici de l’estiu.

 

L’arribada de la flama del Canigó i l’encesa de la foguera al pàrquing d’Horta de Santa Maria donaran el tret de sortida al programa de la Festa Major de Sant Pere. La festa s’allargarà amb la revetlla de Sant Joan al passeig Miramar que enguany ballarà amb la Chatta Orquestra.

Entre les novetats, destaquen el correfoc infantil, la col·laboració de la 5a Trobada de Timbalers amb els Pallapupas, la participació de l’antic llaüt Sant Ramon a la 9a Trobada de Vela Llatina, l’homenatge a les dones de famílies pescadores i el vermut mariner a la plaça de l’Església.

 

El dia de Sant Joan, 24 de juny, hi haurà les regates populars de llaguts tradicionals. L’endemà, 25 de juny, la companyia “Fes-t’ho com vulguis” oferirà un espectacle infantil al Parc del Pescador. La festa continuarà amb l’animació itinerant de Traüt i el 27 de juny amb les cucanyes tradicionals per a tota la família, una taula rodona a bord d’un vaixell i el concert de blues del grup Blueseria.

 

El dissabte 28 de juny, durant tot el dia se celebrarà la primera jornada de la IX Trobada de Vela Llatina organitzada per l’Arjau Vela Llatina, on hi col·labora activament el Club Nàutic Cambrils.

 

La Festa Major de Sant Pere acabarà el dissabte 6 de juliol, amb els correfocs dels Cagarrieres i l’encesa final a les deu de la nit a la plaça Mossèn Joan Batalla.

 

Durant l’estiu es celebrarà també la 3a Nit de la Rumba Catalana el 13 de juliol, la Festa de la Mare de Déu del Carme del 14 al 20 de juliol, les festes dels diferents barris del municipi i finalment, la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, des de finals d’agost fins a mitjans setembre.

Facebook Comments

Deixa un comentari