Intensa setmana per als Optimist i 49erFX

Una quarantena de regatistes d’Optimist participaran aquest cap de setmana al Trofeu Fira Marítima Costa Daurada 2019. El Club Nàutic de Cambrils organitza aquesta competició, de nivell 3, en la qual hi prendran part nois i noies dels clubs nàutics de la zona. En total es contemplen 6 proves a disputar entre dissabte i diumenge.

 

Per la seva banda, els regatistes d’Optimist Santi Alberto i Joan Fargas estan aquests dies a la Copa d’Espanya d’Optimist que es celebra a Puerto Sherry, Cádiz. Les 9 proves previstes van començar aquest dijous al migdia. Seran 149 regatistes de tot l’Estat els que hi prendran part, finalitzant la competició dissabte a la tarda.

 

Pel que fa a campionats internacionals, les regatistes del Club Nàutic Cambrils Carla i Marta Munté estan disputant aquesta setmana el Campionat d’Europa de 49erFX en aigües de Weymouth (Regne Unit).

Amb 59 tripulacions en competició, de moment s’han realitzat 12 proves, i al tancament d’aquesta noticia, les germanes Munté estan en la 43a posició de la classificació.

Facebook Comments

Deixa un comentari