La Junta Directiva incorpora a tres nous assessors

Premsa Club Nàutic

, ¡

L’equip de gestió del Club Nàutic Cambrils es reforça amb tres nous assessors. Les noves incorporacions són Pepa Quinteiro, delegada artístico-cultural; Lluís Garcia, delegat de creuers i Josep Maria Castellví, delegat de vela lleugera.

L’objectiu de les noves incorporacions és aprofitar els coneixements de cada un dels nous assessors en les seves àrees i que la seva experiència aporti al Club un plus qualitat. Tots tres s’uneixen com a assessors de la Junta Directiva del Club amb il•lusió i amb ganes de maximitzar la qualitat de la feina i dels resultats. Amb la seva experiència tant professional com al llarg dels anys vinculats al Club, ajudaran a consolidar la imatge del Club que volen els socis. Tots tres són coneixedors de les necessitats del Club, dels seus valors i dels seus projectes de futur.

Recordem que la Junta Directiva comptava ja amb dos assessors, que són Amèlia Aransay, assessora legal i Fernando Cendra, delegat de pesca.

La Junta treballa des de fa mesos per tenir una visió completa de tots els aspectes del Club a través de persones que puguin donar suport en totes les seves àrees

Facebook Comments

Deixa un comentari