L’equip d’Optimist del Club participa amb joves de 30 països a la Palamós Optimist Trophy

El Club de  Vela Palamós va acollir la setmana passada la 30a edició de la Palamós Optimist Trophy, la segona regata més nombrosa del món en participants d’aquesta classe. La regata ha estat la final del circuit Excellence Cup que organitza la AECIO (Asociación Española Clase Internacional Optimist)  i que ha estat format per les regates d’Optimist de Vigo, El Puerto de Santa María, Torrevieja i Palamós.

Per a l’equip d’Optimist del Club ha estat tota una experiència poder participar en una regata d’aquestes característiques en la que hi han pres part més de 550 embarcacions procedents de 30 països diferents. Del Club Nàutic Cambrils hi han participat Natalia Garcia, Miguel Garcia, Joan Fargas, Santi Alberto, Ricardo de Marc, Koldo Urrutia i Mar Fernández. Per a tots ells, un equip molt jove, han estat uns dies on poder compartir experiències personals amb joves d’arreu del món, el que ha estat molt enriquidor.

Cal destacar que dos dels regatistes del Club, Joan Fargas i Santi Alberto, van aconseguir classificar-se en el gruo plata com a millor segona flota.

El guanyador del campionat  va ser Martin Atila, que revalidava el títol per segon any consecutiu.

El proper cap de setmana els membres de l’equip Optimist G1 i G2, un total de 12, participaran a la Guíxols Cup, tercera regata classificatòria per entrar a formar part de la selecció catalana de vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari