L’equip de pesca del Club aconsegueix una segona posició en la Interclubs de Pesca 2018

Aquest dissabte 13 d’octubre es va celebrar l’última mànega al Club Nàutic de Salou del Trofeu Interclubs de Pesca, amb embarcacions participants del Reial Club Nàutic Tarragona, Club Nàutic de Cambrils i el Club Nàutic de Salou.

De les 29 embarcacions inscrites en el Campionat, un total de 14 embarcacions van participar durant el matí de dissabte en aquesta tercera edició i últim concurs de l’edició d’enguany.

L’embarcació guanyadora d’aquesta mànega va ser l’embarcació BLAU MARÍ del Reial Club Nàutic de Tarragona amb una pesca de 7 peces, i un pes de 8,840 kg. Pel que fa a la peça major d’aquesta màniga l’embarcació ARGOS amb un espeto de 1,620 kg.

L’embarcació guanyadora del concurs va ser també l’embarcació BLAU MARI del Reial Club Nàutic de Tarragona, amb un total de pesca durant les tres jornades de 22 peces i un pes de 26,680 kg, mentre que la peça major del campionat la va aconseguir l’embarcació FIGA FOSCA , del Club Nàutic Cambrils amb un dèntol de 20,800 kg.

El club vencedor en l’edició d’aquest any va ser el Reial Club Nàutic de Tarragona, amb un total de 33 peces i 39,940 kg. En segon lloc va quedar l’equip del Club Nàutic Cambrils amb un total de 21,820 kg.

Com ja és tradicional dinar de finalització del concurs es va realitzar al Restaurant Club Nàutic de Salou, on un total de 51 assistents van poder gaudir de la jornada de cloenda d’aquest tradicional campionat.

Facebook Comments

Deixa un comentari