A l’hivern també naveguem!

Aquest mes de setembre arranquem una temporada més de l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils i volem que en formis part! Per això volem animar a tots aquells nois i noies que siguin amants del mar i de l’esport a formar part del nostre equip de regates!
No cal cap nivell tècnic en concret per poder formar part de la nostra Escola de Vela. Els equips de regates del Club estan composats per regatistes de les classes: Optimist (Grups 1, 2 i 3), Làser 4.7, Làser Radial i Làser Std, 29er i creuer.

La temporada s’inicia al setembre i finalitza el mes de juny. La freqüència d’entrenament és de 2 o 3 caps de setmana al mes (dissabtes de 10.30h a 17h i diumenges de 10.30h a 15.30h).
Els objectius dels programes són l’educació i aprenentatge dels valors de l’esport i el treball en equip, la millora de l’estat físic de l’esportista, l’assimilació de conceptes teòrics i tàctics necessaris per la participació en regates i la introducció al circuit de regates de la Federació Catalana de Vela.

Per tal de poder formar part de l’equip de regates cal fer-se soci esportiu (142,56€ anuals). Els preus dels entrenaments varien segons la classe d’entrenaments. En la categoria Optimist GRUP 3 la quota és de 65.34€/mes amb 54 dies d’activitats aproximades i per la resta de grups la quota és de 93.82€/mes amb al voltant de 72 dies d’activitat per temporada.

Destaquem que el Club Nàutic Cambrils posa a disposició dels alumnes del curs de perfeccionament 10 optimist i 3 làsers. Les embarcacions seran atribuïdes per rigorós ordre d’inscripció i estan subjectes a l’assistència dels entrenaments.

Si necessiteu més informació podeu trucar al Club 977360531 o enviant un mail a esportiva@clubnauticcambrils.com

Veniu a conèixer la nostra escola!

Facebook Comments

Deixa un comentari