“La llibertat que et dona un vaixell no te la dona cap hotel”

La família Vinson ha visitat el Club Nàutic Cambrils per primer cop. I asseguren que repetiran. Han estat un mes al Club, i un cop marxin seguiran les seves vacances recorrent la costa catalana. Aquesta família anglesa és una enamorada del mar. Les seves vacances, des de fa 4 anys, sempre són a bord del Aura of Cornwall, una motora de 17 metres que els ha portat per bona part de la costa espanyola. Hem parlat amb ells per conèixer com es viuen les vacances en alta mar.

Quant temps estaran al Club Nàutic Cambrils?
En total estarem una mica més d’un mes. Fins el 17 de juliol

És la primera vegada que visiten Cambrils?
És la primera vegada que hem estat a Cambrils. Fa 4 anys vam estar a Salou. No vam venir amb l’embarcació, però ens vam moure per la zona amb cotxe i el municipi ens va agradar molt. Per això vam decidir venir aquí.

Per què han triat Cambrils?
És un lloc tranquil, amb molt bona gastronomia, bons restaurants i amb una bona climatologia. El Club és molt tranquil i ens agrada estar aquí. Probablement repetirem.
Han estat a altres Clubs Nàutics d’Espanya?
Sí! A molts llocs! Espanya ens agrada molt! Hem estat a moltes vegades a les Illes Balears, Valencia, Andalusia, la Costa Brava…ens agrada molt el clima i hi ha molts ports interessants de visitar i que no queden lluny

Han vingut navegant des de  la zona de Cornwall?
No! Massa lluny! Vam venir amb avió des de Bristol. Des de que ens vam comprar l’embarcació sempre l’hem deixada en ports espanyols. Aquesta última vegada el vam deixar a Altea. Però aquest any, un cop finalitzem les vacances, a finals d’estiu el deixarem a Palma de Mallorca. Des d’allà volarem cap a Anglaterra.
Fan les vacances a l’embarcació habitualment?
Sí, des de que tenim l’embarcació fa 4 anys, sí. Ens agrada molt la llibertat que et dona el fet de poder anar on vols i quan vols. Cap hotel et dona aquesta llibertat.
Un cop marxin de Cambrils, continuen les seves vacances?
Sí, estarem uns dies a Tarragona, després a Torredembarra i després anirem cap a l’Estartit i acabarem a Roses. Als meus tres fills els encanta.

Quin és el lloc més llunyà que han anat amb l’embarcació?
A Gibraltar per la zona sud i a Menorca per l’est.

Algun inconvenient?
No gaires, però potser el més complicat és el tema de la neteja!

Per què motor i no vela?
És molt més pràctic. Pots navegar a més velocitat i no cal tenir tants coneixements. He provat navegar a vela en alguna ocasió i és molt més complicat.

Què és el millor de fer vacances en una embarcació?
La llibertat que et dona de moviment! És fantàstic! Ara ja ens coneixem molt la costa espanyola. L’any que ve començarem a fer la costa francesa, i segurament després Itàlia i més endavant Croàcia.

Facebook Comments

Deixa un comentari