Marcelo Cairo, del Club Nàutic Cambrils, campió U19 de Làser Standard de la Europa Laser Cup de Roses

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, ha obtingut aquest cap de setmana el seu primer èxit en la categoria de Làser Standard, en el campionat Europa Laser Cup, celebrat a Roses. Cairo, ha afirmat “tenir molt bones sensacions” en aquesta categoria en la que competirà a partir d’ara. Cairo va aconseguir una vuitena posició en la classificació general però va resultar el guanyador de la categoria U19.

Cairo es troba immers en la preparació del primer gran repte en Laser Standard el proper mes de desembre ja que participarà en el Campionat d’Espanya de Làser Standard que es celebrarà a les Illes Canàries.

Al campionat també hi van participar en la categoria Làser 4.7. els regatistes del Club Sergi Sevil que va aconseguir una 15ª posició, Ricard Castellví va finalitzar en la posició 20 i Lucia Gascón en la posició 61.