Maria González i Jordi Xammar, nominats a millor Navegant de l’any a la Festa de la Vela

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

D’aquí menys d’un mes, el proper 1 de febrer es celebrarà a Barcelona la gran festa dels èxits esportius i socials de la Vela Catalana: La 52a Festa de la Vela, organitzada per la Federació Catalana de Vela.  Una celebració que reconeixerà els fruits aconseguits durant l’any 2018 i que, sobretot, reconeixerà l’esforç, el sacrifici i el tarannà competitiu dels navegants catalans; dels Clubs i Escoles de Vela que fan possible tots els seus èxits; i de totes les institucions que treballen conjuntament amb la Vela Catalana perquè aquesta esdevingui molt més que en l’esport de mar dels catalans, una pràctica esportiva farcida de valors.

Com a colofó de la vetllada, gràcies a les votacions de tècnics i tècniques, directores i directors esportius, jutges i jutgesses, i de les votacions del dia de l’esdeveniment, al final de l’acte es lliurarà el guardó a millor navegant masculí i femenina del 2018. El Club Nàutic Cambrils compta, en aquesta categoria amb dos representants, Maria González que fa equip amb la també regatista del Club, Alicia Fras,  en la categoria femenina i Jordi Xammar, en la categoria masculina.  A González l’acompanyen com a nominades Nina Font, del Club Esportiu Costa Brava Extreme i Bárbara Cornudella, del CN El Balís. Pel que fa a la categoria masculina competiran amb Xammar, Ruben Booth del CN Costa Brava & CV Palamós i Manuel Calavia del RCM Barcelona.

Recordem que Xammar el passat 10 de juny de 2018, el regatista de 25 anys ,  va proclamar-se – fent parella amb el gallec Nico Rodríguez -subcampió del món en 470 a la Copa del Món de Vela celebrada a Marsella i bronze al Mundial d’Aarhus el passat 10 d’agost.

Per la seva banda, González el passat 14 d’octubre de 2018, la regatista de 16 anys,  va proclamar-se – fent parella amb Alicia Fras – campiona d’Espanya en 29er a la Copa celebrada a Eivissa.

Els dos regatistes i una àmplia representació de l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils també estan premiats en altres categories. De fet, el nostre Club és el que més regatistes premiats te en aquesta edició:

Mundials 2018: Jordi Xammar, 3er Mundial, classe 470
Europeus 2018: Marta i Carla Munté, 1es, Europeu Juvenil, classe 49er + Marcelo Cairo, 2n Europeu Sub19, classe Làser Radial
Campions Espanya 2018: Alicia Fras i Maria González, 1es Campionat Espanya, classe 29er + David Terol, 1r Espanya Màster, classe Finn + Marcelo Cairo, 1r, Espanya S21, classe Làser Standard
Campions de Catalunya 2018: Ricard Castellví, Làser 4.7 + Natàlia Garcia, optimist G2 + Joan Domingo , Optimist G3 + Club Nàutic Cambrils, Campionat Catalunya per equips Optimist G2.
Guanyadors del Rànquing 2018: Ricard Castellví, Làser 4.7 + Marcelo Cairo, Làser Radial + Zsombor Denes, Optimist G2 + Joan Domingo, Optimist G3
Campions Copa Catalana 2018: Ramon Cañelles, Món de l’Ona, classe Creuer + Cristina Cendra, Bonadventure, classe Creuer
Veles de Platí 2018 : Club Nàutic Cambrils

La festa es celebrarà al Museu Marítim de Barcelona.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari