En marxa els preparatius de la festa final de temporada i els sopar social!

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils està immers en els preparatius de la Festa final de temporada i del sopar social del proper 25 d’agost! Just d’aquí un mes! Per aquest motiu volem avisar als nostres socis que es reservin la data per tal de convidar-los a formar part del que destigem que sigui una vetllada inolvidable!

Els actes començaran a les 10h del matí amb la celebració de la regata social  que posarà fi a la temporada de cursets d’ estiu 2018. Una oportunitat per trobar-se amb els companys i companyes dels cursets de vela. A més, es podrà conèixer a alguns membres de l’equip de regates del CN Cambrils (Optimist, Laser, 29er…) que també participaran en la regata.

Després de la regata es farà un aperitiu per a tots els participants i els seus acompanyants (els pares i els amics també hi estan convidats). També es presentarà el programa de cursos i entrenaments de la temporada escolar per oferir la possibilitat de seguir navegant durant l’hivern ! A banda també es podrà disfrutar de batejos de vela SUP i estirades amb Banana.

A la nit, a partir de les 21h, celebrarem, a  la zona del Barlovento, el tradicional Sopar Social. Un sopar que volem que sigui un punt de trobada entre socis i celebrar la part final de l’estiu. Durant el sopar s’homenatjarà als socis que cumpleixen 25 i 50 anys al Club.

Us hi esperem!

Facebook Comments

Deixa un comentari