Els membres de les juntes directives de l’Associació de Ports Esportius i Turístics i de la Federació Catalana de Vela, visiten les obres de remodelació del Club

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Trenta membres de les juntes directives de l’Associació de Ports Esportius i Turístics de Catalunya i la Federació Catalana de Vela han participat aquest dijous en una visita d’obres organitzada pel Club per tal de donar a conèixer el model de remodelació de l’entitat i mostrar quina és l’evolució de les obres que es van iniciar el passat mes d’octubre.

La trobada s’ha iniciat a les 10.30h amb una xerrada al Saló Social a càrrec del president del Club, Ramon Vallverdú, que ha explicat als assistents el procés d’adjudicació de les obres de remodelació, que recordem, tot i ser una entitat privada, s’ha dut a terme seguint els procediments d’adjudicació dels concursos públics. L’objectiu, tal i com ha explicat Vallverdú, ha estat sempre que el procés de remodelació del Club fos el més transparent i modèlic possible. Per altra banda també s’ha valorat la part tècnica i econòmica del projecte on, Vallverdú ha destacat, que també s’ha apostat per l’excel·lència.

Jordi Sorkau, director de l’obra, ha estat l’encarregat de parlar de la part més tècnica del projecte i de comentar les fases i actual evolució de l’obra.

Després de la xerrada s’ha iniciat la visita d’obres per les instal·lacions del Club on els presents han pogut comprovar els canvis que ha sofert el Club en els últims mesos alhora que han evidenciat el bon ritme en el que evolucionen les obres.

Facebook Comments

Deixa un comentari