Navegar en solitari per l’Atlàntic o les balenes a la Costa Daurada, a les xerrades de la Fira Marítima

El proper dijous 17 de maig s’inaugura una nova edició de la Fira Marítima Costa Daurada. En aquesta nova edició oferim un programa amb una àmplia varietat de propostes. A banda de les activitats nàutiques, el programa també contempla vàries xerrades relacionades amb el món de la nàutica. Totes les xerrades es realitzaran al saló social del Club Nàutic Cambrils i estan obertes a tothom.

La primera d’elles serà el divendres 18 de maig a les 12.00h. Es tracta d’una xerrada sobre la gestió i el control del manteniment nàutic. Anirà a càrrec de Xavier Gómez, de l’empresa Nautalab. També el mateix dia a les 18.00h es farà la presentació del Projecte Fundació Cruyff de vela accessible. La Fundació Cruyff ajuda als nens a través de l’esport, especialment a aquells infants a què fer exercici no sempre els és fàcil.

El dissabte 19 de maig a les 17.15h serà el torn de la xerrada “Experiència Minitransat” a càrrec del regatista del Club, Marc Miró, que a finals de l’any passat va participar a la regata Mini Transat La Boulangère, que el va portar a creuar l’atlàntic en solitari durant gairebé dos mesos. Guillermo Cañardo, també regatista del Club i finisher de la regata, no podrà assistir a l’acte.

Finalment el programa de xerrades es tancarà dissabte a les 19.00h. Els amants dels animals marins tenen la oportunitat de gaudir d’una xerrada sobre les balenes. L’associació Edmaktub proposa una conferència sobre com s’alimenten les balenes a la Costa Daurada, resultat del projecte Rorcual.

Us esperem a tots!

Facebook Comments

Deixa un comentari