PERFIL DE: Jordi Borjas: “M’agrada entendre, imaginar i crear el món del client”

“M’agrada entendre, imaginar i crear el món del client” amb aquesta seguretat Jordi Borjas, cap de Taller de Tapissats i Fundes JB, defineix la seva feina. Amb més de 17 anys vinculat a l’empresa familiar té un model de negoci basat en la qualitat, el detall, la personalització dels seus productes i la fidelització del seus clients. De mirada propera i amb la rialla sempre a punt entre frase i frase, lamenta que al seu sector no hi hagi una escola de formació que recolzi la feina per tenir nous professionals. “És un ofici en procés d’extinció encara que hi hagi negoci i demanda”.

Obsessionat amb la feina, amant de la perfecció i en busca de la contínua millora admet ser ambiciós però de forma controlada. Borjas, que ha participat en totes edicions de la Fira Marítima Costa Daurada al CNCB, explica que l’empresa -ara amb 8 treballadors- li agradaria créixer però sense perdre l’ADN propi que els ha permès arribar on són a dia d’avui. De fet, Tapissats i Fundes JB va començar la seva singladura pel món empresarial l’any 1964 tot i que el primer tapissat per un vaixell no va arribar fins a l’any 1969. Fins llavors, anys d’inversió continua i treballar perquè el boca-orella sigui la seva millor eina de comunicació tot i les habituals promocions i avantatges de preu que fan en revistes del sector.

Borjas explica que aconseguir trencar l’estacionalització dels 5 mesos de feina intensa seria un pas endavant en el sector ja que permetria treballar millor, d’una manera més fluida i dinàmica i no amb la quantitat de temes sobrevinguts que es desperten al mes de maig i que per molt que un vol, no pot atendre correctament.
Jordi Borjas, amb clients des de Castelló i arreu del Camp de Tarragona, explica que “fabrica desitjos” per un client que cada cop més és sensible a materials amb textures, resistent a la meteorologia i amb un xic de disseny. Amb tot, la puntualitat en l’entrega és la seva passió.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari