Pòdiums de l’equip d’Optimist al Gran Premi Principat d’Andorra

Un total de 16 regatistes de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils han viatjat aquest cap de setmana a El Masnou per participar en el XXX Gran Premi Principat d’Andorra. Els resultats, un cap de setmana més, han estat més que positius i els més joves de l’equip de regates han tornat amb molts bons resultats sota el braç.

Pel que fa al grup G2 d’Optimist doble pòdium pels regatistes cambrilencs. En la categoria b DEL Grup G2, segona posició per Koldo Urrutia i tercera posició per Mar Fernández i en la categoria C, segon lloc per Joan Domingo i tercera posició per Barnabas Denes. En el grup Optimist G2 també hi van participar els regatistes del Club, Iker Múgica, Oriol Ramon, Miquel Garcia, Ari Ferrer, Dídac Losilla, Joan Gil, Alejandro Ferrero, Gonzalo Alberto i Guillem Mateu, que també van fer una molt bona regata.

Pel que fa al grup Optimist G1, des del Club volem destacar la dificultat de la regata, ja que els membres de l’equip que hi van competir són de primer any i s’ha de remarcar el seu gran paper en una regata amb regatistes d’arreu de Catalunya i amb regatistes estrangers. Zsmobor Denes va aconseguir una desena posició en la categoria B i Natalia García una vuitena posició en la categoria A. També van participar en la regata Santi Alberto, Ricardo de March i Joan Fargas.

La propera cita de l’equip d’Optimist serà del 6 al 9 de desembre amb una concentració-entrenament al Club Nàutic Cambrils i el 15 de desembre a la regata nivell G3 que es celebrarà al Club Nàutic Salou.

Facebook Comments

Deixa un comentari