Previsió meteorològica pel cap de setmana

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

A partir d’aquesta setmana, cada divendres amb el newsletter inclourem una secció de la previsió meteorològica del cap de setmana.

Per davant ens espera un cap de setmana amb temperatures a l’alça a tot Catalunya i temps majoritàriament solejat. Tot i el cel seré o poc ennuvolat del matí,  a partir de migdia es formaran alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral central.

Ens espera un cap de setmana amb temperatures poc pròpies de la tardor. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, entre els 15 i 20 ºC al litoral, mentre que la màxima es situarà entre els 26 i 31 ºC.

Pel que fa a l’estat de la mar es preveu marejol durant dissabte al matí, mentre que per la tarda hi haurà mar de fons. Diumenge està previst marejol tota la jornada.

Fins a migdia, bufarà mestral fluix o moderat al camp de Tarragona.

Pel que fa a diumenge es preveu cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, tot i que de matinada hi haurà intervals de núvols al terç nord que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat.

La temperatura mínima serà similar o de forma puntual lleugerament més alta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa.

Vent fluix i de direcció variable en general a l’inici i final del dia. La resta de la jornada s’imposarà el vent de components sud i oest entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda sobretot al litoral on hi haurà alguns cops forts.

Facebook Comments

Deixa un comentari