Els regatistes del Club tanquen l’any amb la celebració de la Nit de la Vela

Premsa Club Nàutic

, ¡

Més de 100 persones han participat aquest dissabte en una nova edició de la Nit de la Vela del Club Nàutic Cambrils, una jornada en la que el club es reuneix amb els seus regatistes i famílies per fer balanç de la temporada, homenatjar als seus membres i compartir les experiències nàutiques de l’any.

L’acte que es va celebrar al voltant d’un sopar al restaurant del Club va comptar amb un gran èxit de participació. El primer homenatge va ser per les noves incorporacions, és a dir els regatistes que s’han unit a l’equip de regates d’enguany. Com ja és tradicional després es va fer l’entrega de les jaquetes de l’equip a tots els regatistes.

A l’acte també es va fer una menció especial per part del president, Ramon Vallverdú, a la iniciativa solidària Carla Bombons que te com a objectiu recollir fons per a destinar-los a la recerca científica que dirigeix el Dr. Manel Esteller a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) per curar la Síndrome de Rett. Lideren la iniciativa la familia Griñó amb la Dolo al capdavant. La iniciativa va ser tot un èxit i es van vendre un gran nombre de caixes de bombons. Els interessats podeu comprar-ne encara passant per les oficines del Club i posar el vostre granet de sorra a aquesta iniciativa.

L’acte, que també va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torras, va avançar amb el resum de l’any que va anar a càrrec el director esportiu del Club, Pep Subirtats, que va posar el toc d’humor amb el balanç esportiu de l’any.
La Nit de la Vela va finalitzar amb un ball que els regatistes van dedicar al regatista del Club, Marcelo Cairo, pels èxits d’aquest any i per donar-li ànims en la seva nova aventura, la participació al Campionat del Món de Vela que es celebra a la ciutat xinesa de Sanya aquest mes de desembre.

Facebook Comments

Deixa un comentari