Reunió de les escoles de vela catalanes per un ensenyament referent

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Avui, 16 de gener, l’Escola Catalana de Vela i Directors i Directores d’Escoles de Vela reconegudes per la Federació s’han reunit per treballar plegats en una actualització de la metodologia d’ensenyament de la Vela. L’objectiu d’aquesta trobada, organitzada per la Federació Catalana de Vela, és crear una eina dinàmica que adapti la metodologia emprada fins ara a la realitat del sector perquè l’aprenentatge de l’esport de la Vela, en totes les seves disciplines, sigui més proper i tingui un caire més lúdic. Per part del Club Nàutic Cambrils ha participat en la trobada el director esportiu del Club, Pep Subirats.

Entre les premisses més destacades per assolir aquest objectiu s’han destacat: facilitar la logística d’avaluació de l’alumnat i la gestió de les seves dades; la fidelització dels alumnes actuals; la promoció per captar futurs navegants; i continuar consolidant l’Escola Catalana de Vela com un segell de qualitat perquè les Escoles de Vela reconegudes que la formen gaudeixin d’una reputació a l’alçada de la seva vàlua.

D’aquesta manera – mirant cap al futur i, sobretot, cap al present més pròxim – s’ha posat en valor tota la feina feta durant aquests 25 anys de vida de l’Escola Catalana de Vela i de les més de 70 Escoles de Vela que la formen. Una feina referent en l’àmbit de l’ensenyament esportiu, on els estàndards han esdevingut en la peça clau de l’èxit i en l’eix vertebrador de l’increment de navegants durant tots aquests anys.

La proposta global d’aquesta reunió es presentarà en la segona edició de les Jornades Tècniques per Escoles de Vela que organitzarà pròximament l’Escola Catalana de Vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari