Ricard Castellví, guanyador de la Guíxols Cup en la classe Làser Radial

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Sant Feliu ha celebrat aquest passat cap de setmana la quarta edició de la primera gran regata de l’any, la Guíxols Cup, amb una cinquantena de participants en la modalitat de làsers.

En làser radial, el vencedor ha estat el regatista del Club Nàutic Cambrils,  Ricard Castellví. L’han acompanyat al podi Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf i Gonzalo Pablos del Club Nàutic Vilanova.

En la categoria de làser 4.7 Arnau Gelpí del Club Nàutic El Balís ha estat el guanyador de la competició, seguit de la seva companya de club Mariona Rahola i de Laura Pedraza del Club Nàutic El Masnou.

Malgrat les condicions meteorològiques adverses arran d’un vent canviant i poc estable, els esforços del personal d’aigua han permès disputar un total de cinc proves al llarg del cap de setmana, dues dissabte i tres més diumenge.

L’entrega de  premis es va celebrar diumenge a la tarda després de donar per tancada la competició amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres.

La Guíxols Cup continua

La quarta Guíxols Cup continuarà el cap de setmana del 26 i 27 de gener en la modalitat d’Optimist i tancarà el 23 i 24 de febrer amb l’entrada a competició de les classes Europa i 420.

Facebook Comments

Deixa un comentari