La Ruta San Patricio arriba a la seva cinquena edició

El Club Nàutic Cambrils torna a ser punt de sortida de la Ruta Aventura San Patricio, organitzada pel Club Marítim Port Ginesta. Aquest any es celebra del 16 al 18 de març, arribant a la seva 5a edició. Seran 40 milles entre Cambrils i Port Ginesta.

Hi haurà dues categories, la d’acompanyament i la de regata. A la primera pot prendre part qualsevol tipus d’embarcació de creuer, tant a vela com a motor. En la categoria regata han de tenir els certificats de mesurament ORC, RI o FRS.

L’esdeveniment s’iniciarà el divendres 16 de març amb un sopar de benvinguda al Club Nàutic Cambrils. Dissabte es donarà el senyal d’atenció de prova a les 9: 55h. Diumenge finalitzarà la ruta amb una barbacoa a Port Ginesta.

Totes les embarcacions participants tindran amarratge gratuït a Cambrils la setmana abans de la ruta i una setmana gratis després de celebrar-la.
Els drets d’inscripció són de 98 € per embarcació i inclouen 2 tiquets per al sopar a Cambrils i accés a la barbacoa de Port Ginesta per a tota la tripulació.

Les inscricpions es poden fer a les oficines del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari