El Sail One visita el Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Aquest cap de setmana els 7 alumnes de Cambrils afortunats de guanyar el sorteig “Navega amb el Sail One” gaudiran de la travessa Cambrils-Barcelona amb aquesta embarcació d’alta competició. La iniciativa forma part del projecte Vela d’Igualtat en el que hi han participat 6 Clubs amb Escola de Creuer del litoral català, entre ells el Club Nàutic Cambrils, CN l’Escala, el GEN Roses, el CV Blanes, el CV Badalona i el CN Vilanova.

El projecte, que va arrencar el passat mes de setembre, té com a objectiu demostrar que la vela està a l’abast de tots dos gèneres i volia animar a més dones a formar part del món nàutic. En total, en la 1a Fase hi van participar 72 alumnes. Les tripulacions formades per un 50% d’homes i un 50% dones es van formar en la modalitat de Creuer de Nivell avançat, assumint les mateixes feines de manera rotativa.
Aquest cap de setmana s’inicia la 2ª fase del projecte amb l’experiència “Navega amb el SailOne”. Entre els participants que van formar part del projecte Vela d’Igualtat es va sortejar una experiència única a bord del SailOne .

Els participants formaran part d’una tripulació mixta que gaudirà d’una travessa de 24 hores. En total hi participaran 40 navegants, dividits en grups de 10 persones, i es celebrarà en dos caps de setmana.

Aquest és un projecte conjunt de la Federació Catalana de Vela, el SailOne Mundus i la Fundació Catalana de l’Esport i forma part del programa de Vela Social “Vela d’Igualtat” de la Federació.

Facebook Comments

Deixa un comentari