Suma’t a la Vela d’Igualtat!

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Aquest mes de setembre i el proper octubre, s’inicia el projecte Vela d’Igualtat amb l’objectiu d’igualar les condicions entre homes i dones a l’esport de la vela. El Club s’ha adherit a aquesta programa impulsat per la Federació Catalana de Vela, SailOne Mundus i la Federació Catalana de l’Esport i us volem convidar a formar-hi part!

Encara hi ha places disponibles! Participar-hi és molt fàcil i us permetrà gaudir de la navegació amb vela de creuer. A més, els navegants entraran al sorteig d’una experiència única: navegar en una embarcació com les que competeixen a la Vendée Globe i la Barcelona World Race. Durant 24 hores, una tripulació mixta es posarà a la pell de les tripulacions d’aquestes regates. Viurà la velocitat i les emocions de navegar a bord de l’IMOCA 60 SailOne, assumint totes les tasques i torns propis de la navegació oceànica.

Per sumar-vos a la Vela d’Igualtat tan sols heu d’inscriure-us a un dels cursos de vela de creuer que hem organitzat els mesos de setembre i octubre. Serà l’oportunitat perfecte per començar-se a posar la pell dels navegants oceànics a bord d’un dels J80 de l’Escola de Vela en un entorn incomparable. Les tripulacions seràn mixtes i es distribuiran les tasques a desenvolupar per torns per tal de provar-les totes. Els cursos tenen un preu de tan sols 59 € i seran tres.

Encara hi ha places disponibles el cap de setmana del 6 i 7 ‘octubre i el del 20 i 21 d’octubre.

Tota la informació en aquest enllaç http://vela.cat/ o enviant un correu electrònic a premsa@clubnauticcambrils.com

Facebook Comments

Deixa un comentari