Una vintena de famílies participen en la presentació del projecte “Vela Accessible”

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El passat dissabte vam estar a Reus per a presentar el projecte Vela Accessible del Club Nàutic Cambrils als alumnes del Club Esportiu Alba de Reus.
La iniciativa va adreçada a tots els nois i noies amb discapacitat del centre als qui es va presentar els eixos de l’activitat que te com a objectiu fomentar l’esport nàutic i els seus beneficis.

Entre les vàries propostes d’activitats del projecte destaca els cursos de vela d’estiu accessible integrada, els batejos de mar en família o les jornades de portes obertes de la Fira Marítima, l’Open Day de la Fundació Cruyff o la festa final de temporada de l’Escola de Vela.

Per altra banda també es va presentar el projecte vela de continuïtat nivell lleure esportiu que inclou la participació al Campionat de Catalunya el 8 de juny a Blanes i una regata a Cambrils el 16 de novembre.

L’acte, que va anar a càrrec del director esportiu del Club, Pep Subirats, va comptar amb la presència d’una vintena de pares i alumnes del centre que actualment ja practiquen una gran varietat d’esports però que tenen la intenció de provar la vela. Subirats els va explicar tots els detalls del projecte i els va animar a formar-hi part. La iniciativa va generar molt d’interès entre els assistents i de ben segur bona part d’ells formaran part del projecte.

En el projecte hi participen la Fundació La Caixa, la Fundació Cruyff, l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari