170 regatistes participen a partir de demà al Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2

El Club Nàutic Cambrils organitza el Campionat de Catalunya d’Optimist de G1 i G2 de la mà de la Federació Catalana de Vela. Una competició que es divideix en dos caps de setmana, els dies 10 i 11, 17 i 18. A llarg de les quatre jornades del Campionat es realitzaran dotze proves, amb un màxim de quatre diàries.

Aquesta serà la primera regata en el calendari 2021 de la classe Optimist que es celebri a Cambrils i això fa que els joves regatistes esperin l’esdeveniment amb moltes ganes. En total, s’espera la participació de 167 regatistes provinents de 15 clubs catalans i un equip tècnic de mar format per 14 persones. Per part del CNCB, un total de 22 regatistes del Club participaran al Campionat.

Després de setmanes intenses de feina, el CNCB ja ho té tot preparat per la celebració del Campionat. L’esdeveniment implica un gran desplegament a les instal·lacions del Club, que s’ha esforçat per adaptar totes les activitats al compliment de les mesures necessàries per garantir que regatistes i acompanyants puguin gaudir de les activitats amb seguretat .

Facebook Comments

Deixa un comentari