Els regatistes catalans seleccionats per participar al Campeonato de España d’Ilca 4 entrenen al BISC de Barcelona

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Alberto Conchillo, Santi Alberto, Ricardo De March i Natàlia Garcia, entrenaven el passat cap de setmana al Barcelona International Sailing Center (BISC) amb la resta de la selecció catalana preparant-se per la seva propera cita nacional. Els quatre joves, a més d’Oriol Ramon, participaran al Campeonato de España d’Ilca 4, que es celebrarà a San Sebastián del 5 al 9 de maig.

La selecció catalana, formada per 21 regatistes de tot Catalunya, va entrenar sota les ordres del seleccionador, Jordi Capella; Aleix Monmany, coordinador de la secció esportiva del CNCB i de l’entrenador de Sant Feliu de Guíxols, Pol Mediña. Tant Monmany com Mediña, van prendre part dels entrenaments ja que pertanyen als dos Clubs que més regatistes porten al Campeonato de España; 5 i 6, respectivament.

Al llarg de les dues jornades d’entrenament es van alternar xerrades amb exercicis a l’aigua on es va treballar la tècnica i regates. Aquest cap de setmana es repetirà l’experiència i la resta de l’equip d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils es sumarà a les sessions d’entrenament, combinant sessions de pràctica conjunta amb d’altres a banda.

Per altra banda, aquest cap de setmana els regatistes d’Optimist del CNCB Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica participen amb la selecció catalana a la Copa de España d’Optimist que s’està celebrant al Club Náutico Hondarribia.

Deixa un comentari