Els socis del Club Nàutic Cambrils avalen els comptes de 2021

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

L’Assemblea General Ordinària de Socis del Club Nàutic Cambrils ha donat llum verda al pressupost de l’entitat per 2021, superior als 2MEUR€. Després de mesos complicats a nivell general a causa de l’impacte de la Covid-19, el pressupost preveu un increment d’activitat i serveis al Club durant aquest any. Entre ells, una major activitat a la Secció Esportiva i a les tasques del varador degut a l’arribada del nou Travelift en poques setmanes. Això permetrà al CNCB moure embarcacions de fins a 150 tones i suposarà un salt qualitatiu i quantitatiu a l’activitat del varador. A això cal sumar-hi la reobertura del restaurant del CNCB al mes de maig i la continuació de les obres en marxa i ja projectades al Club.  

Per altra banda, l’Assemblea General ha ratificat la liquidació de l’exercici econòmic 2020, uns resultats auditats i que reflecteixen unes finances sanejades i transparents.

El President del CNCB, Ramon Vallverdú, ha marcat també alguns dels punts claus del full de ruta de l’entitat pels propers mesos. Amb l’objectiu principal de fer “un club dels socis”, Vallverdú i el seu equip posen el focus en una gestió sostenible i transparent, la reversió als socis dels bons resultats econòmics i la professionalització del varador per donar millors serveis a preus competitius. A això cal sumar-hi incrementar el nombre de socis, promoure l’arribada d’embarcacions de grans dimensions i el foment de les activitats nàutiques a través d’accions que s’estan treballant amb altres ports i les federacions catalana i espanyola.

Seguint les normatives marcades per les autoritats sanitàries, que prohibeixen les reunions presencials de més de sis persones, l’Assemblea Ordinària del Club Nàutic Cambrils s’ha celebrat de manera telemàtica per segona vegada en la història del Club.

La trobada ha comptat amb gairebé una vuitantena de socis i sòcies connectats virtualment des de diferents punts del país. En aquest sentit, cal remarcar que les limitacions de moviments i reunió han fet que no sigui possible incloure a l’ordre del dia d’aquesta Assemblea el punt de votació referent a la moció de censura presentada per un grup de socis del CNCB. Segons la normativa, aquesta votació ha de fer-se de manera presencial i, per tant, es convocarà l’Assemblea pertinent un cop la situació ho permeti.

Facebook Comments

Deixa un comentari