El Club Nàutic Cambrils inicia un nou projecte de millora a la seva àrea de tecnificació de la secció esportiva

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Al Club Nàutic Cambrils ens mou el foment, el desenvolupament i la pràctica dels esports nàutics i els equips de regates són un dels nostres pilars fonamentals. L’entitat creu en ells i en la base com a peça clau per consolidar la vela i formar futurs regatistes, els quals volem que gaudeixin i creixin amb nosaltres.

Després d’escoltar activament les inquietuds i els suggeriments de pares i mares que s’interessen pel bé dels seus fills i de l’esport que practiquen, iniciem un pla de millora sent fidels als nostres valors essencials: respecte, transparència, escolta activa i eficiència en la gestió.

Aquest pla de millora incorpora com a novetat un equip format per deu pares i mares que representaran les famílies d’Optimist A, Optimist B i Ilca, col·laborant activament en la comunicació entre les famílies i la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.

El nexe d’unió és una altra de les novetats. Es tracta de la figura de Coach. Nando Coronado, com a dinamitzador, serà l’encarregat de canalitzar les inquietuds i les necessitats d’ambdues parts per seguir l’estela del Club.

El nostre compromís amb la millora de l’àrea de tecnificació de la secció esportiva i el benestar dels seus integrants és ferm. Com a ferm serà també el que es compleixin totes les seves normes i drets.

Amb tot això, el Club Nàutic Cambrils marca un nou rumb amb optimisme i de forma constructiva a la seva secció esportiva.

Deixa un comentari