El ‘Trophy Tour’ oficial de la 37a Louis Vuitton America’s Cup portarà la Copa a Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El trofeu més antic de l’esport internacional recalarà a l’Escala, Palamós, Vilassar de Mar, Sitges, Tarragona i Cambrils, on ho farà el 30 de juny. El Club Nàutic Cambrils exhibirà la Copa en un espai especial de divulgació i celebrarà una regata social i un dinar.

Falten poc més de dos mesos perquè Barcelona es converteixi en la capital mundial de la nàutica i de l’esport mundial gràcies a la celebració de la 37a edició de la Louis Vuitton America’s Cup.

Fidel al seu compromís per acostar els 173 anys d’història de l’esdeveniment a la ciutadania, l’entitat organitzadora, America’s Cup Event (ACE), ha programat, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i els clubs nàutics locals, una gira d’exhibició del trofeu originalment conegut com a “Gerra de les 100 lliures”.

Entre els propers 25 de juny i 1 de juliol, el ‘Trophy Tour’ oficial de la 37a edició de la Louis Vuitton America’s Cup recalarà a set barris i viles marineres catalanes en un recorregut que s’iniciarà a l’Escala el dimarts 25 de juny. A continuació, el cèlebre aiguamans de plata farà escala als ports i clubs nàutics de Palamós, Vilassar de Mar, Sitges, Tarragona i Cambrils, abans d’emprendre el viatge de tornada a Barcelona, on s’exposarà al costat dels altres tres trofeus de les regates oficials de la Louis Vuitton 37a America’s Cup: la Puig Women’s America’s Cup, la UniCredit Youth America’s Cup i la Louis Vuitton Cup.

A cada destinació s’instal·larà un espai de divulgació, integrat per quatre zones, on la ciutadania podrà gaudir de forma gratuïta d’una experiència immersiva i emular els millors regatistes del món als comandaments d’un simulador, mentre coneix la història i altres aspectes clau de la competició com són els rols dins de les tripulacions, les especificacions i la tecnologia dels AC75, o la celebració de la primera regata femenina de la història, la Puig Women’s America’s Cup, i de la regata per a joves UniCredit Youth America’s Cup.

El Club Nàutic Cambrils, a més, organitzarà una regata social aquell dia i un posterior dinar.

Una jornada festiva, esportiva i de divulgació per conèixer un dels trofeus més antics i prestigiosos del món de l’esport. De fet, va ser dissenyada el 1848 per Edmund Cotterill i inicialment coneguda com la ‘Copa de les 100 lliures del Royal Yacht Squadron (RYS £100 Cup).

Facebook Comments

Deixa un comentari