La bandera blava ja oneja un any més al Club Nàutic Cambrils

El CNCB revalida la Bandera Blava. Amb l’actual ja són 13 els anys consecutius que l’aconsegueix, demostrant així el seu compromís amb la qualitat, la seguretat i el medi ambient. Aquest any han estat 23 els ports guardonats a Catalunya, 7 a la província de Tarragona.

El treball constant per aconseguir l’excel·lència dona els seus fruits. I el Club Nàutic Cambrils ha demostrat un any més la feina ben feta. El programa Bandera Blava promou l’ús racional dels recursos a les instal·lacions i activitats nàutiques i consciència a les persones que utilitzen aquestes instal·lacions sobre la necessitat de protecció del medi marí i la navegació sostenible.

Cambrils suma un total de cinc banderes blaves, quatre per a platges i la del Club Nàutic Cambrils. 

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), responsable a Espanya del programa Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE), és qui atorga aquest distintiu. El guardó està reconegut a escala internacional i s’atorga en 47 països dels cinc continents, i valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

Deixa un comentari